Ramadan Bazaar & #1kmSamenAanTafel iftar!

Gepost door: Latifa El Morabit | 16/03/2023 | Gepost in Uncategorized

Beste leden, vrijwilligers en sympathisanten,

Dit jaar overlappen de vastenperiodes voor verschillende gemeenschappen in ons land. Zowel ramadan als de paasperiode vallen samen in april.

Daarom organiseert district Borgerhout samen met FMV vzw, De Roma, Voem vzw en middenstandsvereniging Boho2140 het evenement ‘#1kmsamenaantafel’, maar ook een nieuwe editie van ‘Ramadan Bazaar’ en tot slot ook een solidariteitsevenement. De festiviteiten gaan door op zaterdag 8 april.

 

De activiteiten waar FMV de trekkers van zijn die dag:

De Ramadan Bazaar vind je tussen 13u & 19u terug in concertzaal De Roma: ben je ondernemer en wil je graag een standje opzetten voor de verkoop je producten? Of ben je een vereniging die wat inkomsten wil binnenbrengen door de verkoop van lekkernijen en andere? Neem contact op met hanane.elfikri@fmv-vzw.be. Partners hierin zijn De Roma en handelaarsorganisatie Boho2140 en District Borgerhout.

Samen tafelen doen we vanaf 20u tot 22u30 en dit aan een 1 kilometer lange tafel doorheen Borgerhoutse straten. De #1kmSamenAanTafel vormt de verbinding tussen de verschillende activiteiten. Wil je “gastheer” of “gastvrouw” zijn die dag voor een stukje van de tafel? FMV zorgt voor het vullen van de km lange tafel in de Oudstrijderstraat. Sluit je aan bij ons! Neem ook contact op met hanane.elfikri@fmv-vzw.be voor meer info en het aantal mensen die je mee aan tafel wil laten schuiven. Partners hierin zijn Voem en District Borgerhout.

 

*De lange tafel staat in het teken van solidariteit (deel je eten samen met anderen/de buurt) en tegen voedselverspilling (maak iets lekkers met hetgeen je in je koelkast hebt die dag).

**Zijn er verenigingen of vrijwilligers die graag een maaltijd willen voorzien voor een deel van de tafel? Laat het ons weten via Hanane.

 

We hopen jullie talrijk te mogen zien op 8 april, zowel op de Ramadan Bazaar als de #1kmSamenAanTafel.

 

Het FMV-team