Laden Evenementen

Tech for Inclusion

Gepost door: Melanie Bellengé | 18/02/2020 | Gepost in

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

11/03/2020 @ 09:00 - 17:00

B-Inc staat voor Belgian Inclusive Leaders Network en wenst (toekomstige) leiders binnen verschillende domeinen te verbinden en hen te versterken inzake het inclusief denken. B-Inc is een deelproject van Muslinked en werkt in partnership met Asatt, Beego, EY, Cronos, … aan een gratis inspiratiedag op 11 maart 2020. Deelnemen is gratis, registreren is verplicht via volgende link: https://forms.gle/g3aN35xPwP3NZRdi6

Meer info onder de afbeelding!

Tijdens het event worden de deelnemers geïnspireerd over hoe technologie ingezet kan worden om een inclusief doel te bereiken. We leggen geen focus op een specifieke technologie nog op een specifiek domein. Het gaat dus om technologie in de brede zin van het woord: van sociale media tot video en artificiële intelligentie.

Moeten de deelnemers technisch onderbouwd zijn? Neen! Interesse in technologie en Inclusie hoog in het vaandel dragen is wel belangrijk.

Naast inspiratie bieden we ook gratis workshops aan waarmee je in je eigen werkomgeving aan de slag zal kunnen gaan. Deze workshops worden gegeven door professionals uit verschillende domeinen. Gezien het internationaal karakter zal het event doorgaan in het Engels, indien nodig voorzien we tijdens de Q&A vertaling!

 

Gegevens

Datum:
11/03/2020
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Muslinked